Онлайн чи офлайн навчання для дорослих: що краще працює у реальному житті?
Привіт! Хотілося б почути ваші думки з приводу навчання для дорослих — саме в форматі онлайн і офлайн. Я от задумалась піти на курси англійської, але не можу вирішити, як краще: відвідувати заняття вживу чи обрати онлайн-варіант. У мене робота з гнучким графіком, тому теоретично і так, і так підходить. Але цікаво, що реально ефективніше? Може, хтось навчався у Study Academy і може поділитися, як у них організоване навчання? Цікавить саме формат для дорослих, не для студентів.
35 Views

Я якраз мав досвід і онлайн, і офлайн занять у Study Academy. Минулого року почав з онлайн-курсу з ділової англійської — заняття були в Zoom, у малих групах, і мені дуже сподобалося, що викладачі підлаштовуються під рівень і потреби кожного. До речі, ось тут є детальніше про їхні програми для дорослих: курси англійської мови для дорослих онлайн — там можна обрати або повністю дистанційне, або змішане навчання. Потім я наважився піти на офлайн-інтенсив, бо відчув, що в живому спілкуванні краще запам’ятовую фрази, особливо коли йдеться про вимову. Але онлайн дав мені гнучкість і комфорт, бо можна було займатись навіть з дачі. Особисто я раджу почати з онлайну, а далі вже орієнтуватися по відчуттях. Плюс — економія часу на дорогу. Але якщо потрібно "вийти з зони комфорту", то офлайн працює краще.